28 Δεκεμβρίου 2012

Το Samsung Galaxy S IV θα έχει επεξεργαστή ARM big LITTLE kai S Pen!

Νέες φήμες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S IV που λέγεται ότι θα δούμε στη φετινή CES.

Έτσι το smartphone της Samsung θα έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD κάτι το οποίο είναι πολύ αναμενόμενο αυτό που όμως κάνει τη διαφορά είναι ότι θα έρχεται μαζί με S Pen.

Η Samsung λοιπόν λέγεται ότι θέλει να κάνει το Samsung Galaxy S IV να έχει δυνατότητες σαν το Note II έτσι θα το εφοδιάσει με το σχετικό πενάκι αλλά και της αντίστοιχες εφαρμογές.

Ακόμα μια φήμη λέει ότι η Samsung θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή αφού δεν θα έχει έναν Quad Core επεξεργαστή της σειράς Exynos 5440 όπως περιμέναμε αλλά θα βάλει τον Octa Core ARM big LITTLE.

Για όσους δεν θυμούνται ο ARM big LITTLE αποτελείται από 8 πυρήνες επτά "μικρούς" βασισμένους στην αρχιτεκτονική ARM Cortex A7 και έναν "μεγάλο" βασισμένο στην αρχιτεκτονική ARM Cortex A15.

Τέλος οι φήμες λένε ότι θα έχει μια κάμερα με αισθητήρα 13MP ενώ θα είναι λίγο πιο παχύ από το SGS III με εκτιμώμενο πάχος τα 9.2 mm.

Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες και σε λίγες μέρες που θα ξεκινήσει η CES θα ξέρουμε αν έχουν βάση ή απλά γράφονται για να περάσει η ώρα.

[ Via ]