28 Δεκεμβρίου 2012

ZTE Grand S: Μετά το Nubia Z5 και άλλο phablet από τους Κινέζους!

Από την στιγμή που είδαμε μέσω διαφόρων διαρροών για πρώτη φορά το HTC J Butterfly με οθόνη μεγέθους 5 ιντσών ευκρίνειας Full HD (1080p), θεωρήσαμε πως πλέον αυτό θα είναι το νέο πρότυπο υψηλών προδιαγραφών που θα υιοθετηθεί και από άλλες πολλές εταιρίες, αντικαθιστώντας τα φετινά μοντέλα που ενσωμάτωναν πάνελ οθονών με διαγώνιο οθόνης 4,7 ιντσών και ποιότητα εικόνας στα 720p.

Με αφορμή την τάση της εποχής, η ZTE είναι μια από τις εταιρίες που έχει αναπτύξει το δικό της smartphone με οθόνη πέντε ιντσών, το όνομα του οποίου είναι Grand S.

Η συσκευή δεν θα ξεπερνά τα 6,9 χιλιοστά σε πάχος ενώ θα διαθέτει και οπίσθια ψηφιακή κάμερα των 13MP. Στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του, έχουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και βάση πρώτων αναφορών θα εμπεριέχεται μια μπαταρία με μεγάλη απόδοση ως προς τους χρόνους αυτονομίας.

Νέες φωτογραφίες ήρθαν πριν από μερικές ώρες στο «φως» της δημοσιότητας από την επερχόμενη συσκευή της ZTE, λίγο πριν από την επίσημη εμφάνιση της η οποίο αναμένεται να λάβει χώρα στην έκθεση CES του Λας Βέγκας. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως φημολογείται ότι το κόστος της θα κυμανθεί γύρω στα 340 ευρώ.

[ Via ]