28 Δεκεμβρίου 2012

Το HTC HD2 είναι ακόμα εδώ και τρέχει Windows RT!

Το HTC HD2 είναι πραγματικά το αγαπημένο smartphones των developers αφού έχει τρέξει σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα σταθερά και φορητά.

Μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα "πολυεργαλείο" ή και ακόμα ο "ελβετικός σουγιάς" των smartphones αφού έχει τρέξει Ubuntu, MeeGO, Android, Windows Phone και φυσικά Windows Mobile 6.5 που ήταν και το "εργοστασιακό" του λειτουργικό σύστημα.

Αν νομίζετε λοιπόν ότι το HTC HD2 έφτασε στο τέλος των δυνατοτήτων του τότε κάνετε μεγάλος λάθος αφού το HTC HD2 κατάφερε να τρέξει την νέα γενιά των Windows.

Ναι καλά ακούσατε τη νέα γενιά των Windows και συγκεκριμένα τα Windows RT, ένας λοιπόν χρήστης κατάφερε να του περάσει τα νέα Windows για επεξεργαστές ARM και ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Όπως καταλαβαίνετε είναι άκρως εντυπωσιακό ένα κινητό τριετίας να τρέχει λειτουργικό σύστημα τελευταίας γενιάς.

Για όσους δεν θυμούνται το HTC HD2 είχε μονοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm QSD8250 Snapdragon στα 1GHz, μνήμη RAM 448 MB και είχε ανάλυση οθόνης 800x480 pixels.

Μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για το πως μπορεί κάποιος να περάσει Windows RT στο HTC HD2 αλλά ούτε ξέρουμε αν αυτό γίνει στο μέλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες:





[ Via ]