14 Οκτωβρίου 2013

Valve: Διοργανώνει συνέδριο για το Linux εν όψη των Steam Machines

Με αφορμή την προώθηση του λειτουργικού συστήματος SteamOS, το οποίο βασίζεται σε Linux, καθώς και των επερχόμενων συσκευών Steam Machines και των χειριστηρίων Steam Controllers, η Valve διοργανώνει το συνέδριο "Steam Developer Days" το οποίο θα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών για το λογισμικό Steam, τις καινούργιες συσκευές της εταιρείας, το λειτουργικό σύστημα Linux και τη βιβλιοθήκη γραφικών OpenGL.

Το εναρκτήριο συνέδριο περιγράφεται ως "ένα διήμερο συνέδριο κατασκευαστών παιχνιδιών όπου επαγγελματίες θα μπορούν να συναντηθούν σε ένα χαλαρό, ανεπίσημο περιβάλλον.

 Κατασκευαστές θα μπορούν να μοιραστούν τη σχεδιαστική και βιομηχανική τους εμπειρία, να πάρουν μέρος σε συζητήσεις και να παρευρεθούν σε διαλέξεις από βετεράνους της βιομηχανίας σε ποικίλα θέματα όπως οικονομικά παιχνιδιών, εικονική πραγματικότητα, Linux/OpenGL, και περιεχόμενο που παράγεται από χρήστες.

Οι κατασκευαστές θα έχουν επίσης απευθείας πρόσβαση στην ομάδα Steam της Valve και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το SteamOS, τα πρωτότυπα των Steam Machines και Steam Controllers."

Το πρώτο συνέδριο θα γίνει στις 15 και 16 Ιανουαρίου στο Seattle της Washington των ΗΠΑ.

[ Via ]