10 Οκτωβρίου 2013

Samsung Galaxy Round: Το πρώτο smartphone με κυρτή Full HD OLED οθόνη

 Το Samsung Galaxy Round με curved OLED display είναι επίσημα διαθέσιμο, στην Κορέα. Η πρώτη γενιάς smartphones με κυρτές οθόνες βγήκε ήδη στην παραγωγή για τις χώρες της Ασίας.

Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο τι επιπλέον προσφέρει το Samsung Galaxy Round σε σύγκριση με ένα συμβατικό smartphone χωρίς κυρτή οθόνη. Για παράδειγμα, η οθόνη του Galaxy Round έχει διαγώνιο 5.7 ίντσες με ανάλυση full HD 1080p όπως ακριβώς και η οθόνη του ολοκαίνουριου Samsung Galaxy Note 3. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι η κυρτή οθόνη του Galaxy Round και το μεγάλο ερωτηματικό που βρίσκεται πάνω από αυτή, σχετικά με την χρηστικότητα της νέας τεχνολογίας.

Τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Round πέρα από την κυρτή οθόνη των 5.7 ιντσών με full HD 1080p ανάλυση περιλαμβάνουν κάμερα 13 megapixel, 3GB RAM, CPU quad-core 2.3GHz και φυσικά Android 4.3, πιθανότατα με ό,τι ηλεκτρονικό υπάρχει στο Galaxy S4 και το Galaxy Note 3.

Κάποιο ενδιαφέρον έχει το βίντεο με το Samsung Galaxy Round να αντιδρά στο άγγιγμα και την αλλαγή θέση για την αυτόματη ενεργοποίηση της οθόνης.





 [ Via ]