26 Σεπτεμβρίου 2013

Google: Βάζει τέρμα στα ανώνυμα trolls του Youtube!

Νέα εποχή για το YouTube, τα trolls και τους haters σε ολόκληρο το web. Τα σχόλια στο YouTube βελτιώνονται με την βοήθεια του Google+ σε μια προσπάθεια να απομονωθούν φαινόμενα προσωπικών επιθέσεων, ρατσισμού, μίσους κλπ.

Το Google αποφάσισε ότι με την βοήθεια του Google+ θα βελτιώσει σημαντικά τα σχόλια στο YouTube. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος του 2013, το YouTube θα αποκτήσει comment threads, δυνατότητα για ιδιωτικές συνομιλίες αλλά και black list με λέξεις κλειδιά για να κόβονται σχόλια με απαγορευμένες λέξεις.

Το YouTube θα μπορεί πλέον να καταλάβει τα πρόσωπα και τα σχόλια που είναι πιθανότερο να ενδιαφέρουν κάθε χρήστη, μεταφέροντας το κομμάτι της συζήτησης σε πιο προβεβλημένο σημείο ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα σχόλια. Όλα αυτά με την βοήθεια του Google+ εννοείται, αφού εδώ και καιρό το YouTube και Google+ χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα για ιδιωτικά σχόλια, πάλι με την βοήθεια του Google+ βασισμένα στα φίλτρα και Google+ Circles που έχει επιλέξει κάθε χρήστης. Η λίστα με απαγορευμένες λέξεις θα βοηθήσει πολύ στην αυτόματη απαγόρευση δημοσίευσης σχολίων από haters και trolls όπως και η δυνατότητα για αυτόματη και ομαδική δημοσίευση σχολίων από χρήστες που έχουν κριθεί αξιόπιστοι.

[ Via ]