9 Αυγούστου 2013

LG G2: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε (Video)

Η LG Electronics αποκάλυψε τη νέα και πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της, το LG G2, το πρώτο smartphone της νέας σειράς premium συσκευών "G".

Βασισμένο σε έρευνα της LG αναφορικά με την αγοραστική συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών, το smartphone αυτό προσφέρει στους χρήστες πλεονεκτήματα, τα οποία είναι πιο κοντά από ποτέ στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους, όπως η εργονομική σχεδίαση, οι πρακτικές λειτουργίες και συναρπαστική εμπειρία χρήσης.

Το LG G2 αλλάζει τα δεδομένα στο design, καθώς έχει όλα τα πλήκτρα στο πίσω μέρος της συσκευής, αποτελώντας έτσι το πρώτο smartphone χωρίς κανένα πλήκτρο στις πλαϊνές πλευρές της συσκευής.

 Η ιδέα του πίσω πλήκτρου (Rear Key) προήλθε από τη μελέτη της συμπεριφοράς χρηστών και τη διαπίστωση πως όσο μεγαλώνει η συσκευή, τόσο δυσκολότερη γίνεται η πρόσβαση στα πλαϊνά πλήκτρα. Μετακινώντας τα κύρια πλήκτρα στην πίσω πλευρά της συσκευής, προσδίδεται περισσότερος έλεγχος στους χρήστες, καθώς εκεί τοποθετούν αυθόρμητα τα τέσσερα δάκτυλα τους όταν κρατούν το τηλέφωνο.

Πατώντας παρατεταμένα τα πίσω πλήκτρα έντασης, οι χρήστες μπορούν να θέσουν σε λειτουργία το QuickMemo και τη φωτογραφική μηχανή, να κρατήσουν σημειώσεις και να βγάλουν φωτογραφία τον εαυτό τους (self-portraits) με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Σε περίπτωση που το LG G2 είναι τοποθετημένο με την πρόσοψη προς τα πάνω, ο χρήστης δε χρειάζεται να σηκώσει το τηλέφωνο για να πατήσει το power button στο πίσω μέρος ενώ με τη λειτουργία KnockON, το LG G2 μπορεί να ενεργοποιηθεί χτυπώντας απλά δύο φορές την οθόνη.

 Η LG ανέβασε τον πήχη με την ενσωμάτωση της Full HD οθόνης 5,2 ιντσών στο LG G2, τη μεγαλύτερη οθόνη στη μέχρι σήμερα κατηγορία των smartphones που φτάνει τις 2,7-ίντσες. Εκτός από την απόλυτη εμπειρία θέασης, μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας Dual LG Routing, ελαχιστοποίησε το πλαίσιο της οθόνης στα 2,65 χιλιοστά.

Επιπλέον, με αποδεδειγμένη τεχνολογία IPS, το LG G2 προσφέρει ανώτερα γραφικά, ακριβή χρώματα και ευκρινείς εικόνες, χωρίς καμία παραμόρφωση. Το LG G2 χρησιμοποιεί Graphic RAM (GRAM) για αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας.

 Συγκεκριμένα, η GRAM μειώνει την κατανάλωση ενέργειας της οθόνης έως και 26% σε μια σταθερή εικόνα, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το συνολικό χρόνο χρήσης της συσκευής κατά περίπου 10%. Με την ‘γενναιόδωρη’ 3.000 mAh μπαταρία, η οποία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, για να «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο τον περιορισμένο εσωτερικό χώρο, το LG G2 είναι παραπάνω από έτοιμο για να υποστηρίξει τις εργασίες μιας πλήρους ημέρας.

 Μετά την παγκόσμια εκδήλωση λανσαρίσματος στη Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου, το LG G2 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε πάνω από 130 παρόχους μέσα στις επόμενες οκτώ εβδομάδες, με αφετηρία τη Νότια Κορέα και στη συνέχεια τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και άλλες βασικές αγορές.




[ Via ]