9 Αυγούστου 2013

Διαθέσιμος για κατέβασμα ο νέος Firefox

Η Mozilla πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του δημοφιλούς φυλλομετρητή, Firefox 23 με το λογισμικό να ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το κουμπί "share" που βασίζεται στο Social API που προηγουμένως είχε παρουσιάσει η Mozilla. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι η νέα έκδοση εξοπλίζεται και με ένα network monitor εργαλείο, που προορίζεται για developers και τους βοηθάει να βελτιώνουν τους χρόνους φόρτωση των ιστοσελίδων.

Το πρώτο χαρακτηριστικό, το νέο κουμπί share αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που καταβάλλει συνεχώς η Mozilla στο socializing, δίνοντας τη δυνατότητα ενσωμάτωσης ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Cliqz και Mixi σε μια sidebar. Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση.

 Όνομα: 2013-08-06_15-42-12.jpg Εμφανίσεις: 19 Μέγεθος: 30,8 KB ID: 127379 Με την προσθήκη του νέου κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν ένα σύνδεσμο στους φίλους τους, χωρίς να καθίσταται αναγκαία η πλοήγηση σε άλλη σελίδα.

Προς το παρόν λειτουργεί μόνο με το Facebook Messenger για Firefox ή Cliqz αλλά η Mozilla ευελπιστεί περισσότερες ιστοσελίδες να υιοθετήσουν το νέο social API.

Τέλος στο κατάλογο των χαρακτηριστικών θα πρέπει να τοποθετηθεί και το mixed content blocker, που δεν επιτρέπει σε active περιεχόμενο να τροποποιηθεί μέσω μιας σελίδας HTTP που επίσης περιλαμβάνει HTTPS data.

Κατεβάστε κάνοντας κλικ εδώ

[ Via ]