21 Απριλίου 2013

Πως θα σας φαινόταν αν το iPhone 6 είχε οθόνη 360 μοιρών! (Video)

Ενώ περιμένουμε το iPhone 5S ήδη κάποιοι κάνουν όνειρα για το iPhone 6. Για την ακρίβεια έχουν δημιουργήσει και concept video που δείχνει πως μπορεί να είναι το νέο iPhone 6 με οθόνη 360 μοιρών που τυλίγει και καλύπτει το κινητό.

Η Apple έχει καταθέσει πατέντα για ένα είδος οθόνης που θα “τυλίγει” το κινητό. Φανταστείτε το υποτιθέμενο iPhone 6 με οθόνη από την μία άκρη ως την άλλη. Χωρίς μέταλλο, πλαστικό ή γυαλί στο πίσω μέρος. Όλο το τηλέφωνο είναι μια οθόνη.

Προφανώς οι πατέντες που καταθέτει η Apple και όλες οι άλλες εταιρείες δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικό προϊόν, ούτε ότι θα εγκριθούν. Αν το σύμπαν συνωμοτήσει για κάτι τέτοιο, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε το iPhone του βίντεο.

Οι πιθανότητες αυτό να είναι το iPhone 6 είναι μάλλον μηδενικές. Ωστόσο το concept video αξίζει γιατί έχει γίνει καλή δουλειά στα γραφικά και στον τρόπο που φαίνεται να λειτουργεί το τηλέφωνο.

Η Corning πάντως έχει παρουσιάσει μοντέλα Gorilla Glass που μπορούν να μορφοποιηθούν με αυτό τον τρόπο και να “αγκαλιάσουν” το iPhone 6 από την μία άκρη στην άλλη. Προς το παρόν το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στο iPhone 5S και το iOS 7.



[ Via ]