11 Ιουλίου 2012

Το Dropbox διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο στους premium χρήστες του!

Ευχάριστα νέα για του συνδρομητές της cloud storage υπηρεσίας Dropbox αφού η εταιρεία αποφάσισε εντελώς δωρεάν να διπλασιάσει το χώρο αποθηκεύσεις των συνδρομητών τις.

Έτσι όσοι έχουν αγοράσει το πακέτο των 50GB που κοστίζει 9.99 δολάρια το μήνα και 99 το χρόνο τώρα θα έχουν 100GB στην ίδια τιμή ενώ όσοι έχουν πάρει το πακέτο με τα 100GB που κοστίζει 19.99 δολάρια το μήνα και 199 δολάρια το χρόνο θα έχουν 200GB αποθηκευτικό χώρο στο Dropbox.

Εκτός όμως από το διπλασιασμό του αποθηκευτικού χώρου το Dropbox προσφέρει σε όλους τους premium χρήστες του 100GB δωρεάν για να τα μοιραστούν οι φίλοι τους σαν trial για 3 μήνες.

Παρά τη προσφορά του το Dropbox δεν είναι η οικονομικότερη cloud storage υπηρεσία αν και είναι από τις πιο δημοφιλές, άλλες εταιρείες όπως η Google με το Google Drive προσφέρει 100GB με 60 δολάρια ενώ η Microsoft με το SkyDrive προσφέρει τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο με 50 μόλις δολάρια.

Όσον αφορά τους δωρεάν χρήστες το Dropbox δεν θα προσφέρει κάποια δωρεάν αναβάθμιση πέρα από τα 2GB που προσφέρει και μπορούν να γίνουν έως και 18GB μέσα από διάφορα referrals.

[ Via ]