27 Μαρτίου 2013

Δυο νέα midrange μοντέλα από την HTC

Δύο νέα mid-range smartphones παρουσιάστηκαν από την HTC υπό τις κωδικές ονομασίες Desire P και Desire Q.

Το Desire P (με τον κωδικό αριθμό Τ326h) εξωτερικά μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το Desire SV που η εταιρία ανακοίνωσε το περασμένο έτος και διαθέτει: Οθόνη WVGA 4,3 ιντσών, υποστήριξη τεχνολογίας Beats Audio, οπίσθια ψηφιακή κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και υποδοχή για τοποθέτηση κάρτας microSD. Αρχικά θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού για την αγορά της Κίνας με τιμή περίπου στα 365 δολάρια.

Το Desire Q ( με τον κωδικό αριθμό μοντέλο T328h) είναι το μικρό «αδερφάκι» του μοντέλου P, με την οθόνη να αγγίζει τις 4 ίντσες. Θυμίζει αρκετά το Desire U, περιλαμβάνει το πρότυπο τεχνολογίας Beats Audiο και θα διατίθεται σε μαύρο, σε λευκό και κόκκινο χρώμα. Η συσκευή θα κοστίζει περίπου 235 δολάρια και πρώτα θα φτάσει στην μακρινή Ταιβάν.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποια έκδοση Android θα «τρέχουν» και οι δύο συσκευές, ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία αν στα σχέδια της εταιρίας είναι η εμπορική διάθεση των νέων αυτών τηλεφώνων και σε περιοχές εκτός των Κινεζικών συνόρων.

[ Via ]