25 Φεβρουαρίου 2013

Nokia Lumia 720: Το νέο midrange μοντέλο της εταιρείας (Video)

Το νέο Nokia Lumia 720 έρχεται να καλύψει το κενό στην μεσαία κατηγορία. Για αυτούς που θέλουν επιδόσεις χωρίς να ξοδευτούν, το Lumia 720 έρχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό μαζί με Windows Phone 8, στυλ και μεγάλη οθόνη.

Βασισμένο στο polycarbonate υλικό του μεγαλύτερου Lumia 920, το Nokia Lumia 720 χρησιμοποιεί το ίδιο unibody στυλ αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Με οθόνη 4.3 ιντσών και ClearBlack τεχνολογία η ανάλυση περιορίζεται στα 800 x 480 pixel. Επεξεργαστής διπύρηνος Snapdragon 1GHz με την βοήθεια 512MB RAM και μπαταρίας 2000mAh. Υπάρχει η δυνατότητα για χρήση NFC αλλά και ασύρματης φόρτισης με επιπλέον υλικό.

Η κάμερα του Lumia 720 έχει βελτιωθεί σημαντικά σύμφωνα με την Nokia. Μπροστά υπάρχει κάμερα 1.3 megapixel με ευρυγώνιο φακό για ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε όλα τα vanity shots.

 Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος αισθητήρας 6.7 megapixel f/1.9 με aperture και ευρυγώνιο φακό για καταπληκτικές φωτογραφίες, σύμφωνα πάντα με την Nokia. Εκτός από τον φακό Calr Zeiss οι φωτογραφίες γίνονται καλύτερες με την βοήθεια του Smart Shoot.

Ένωση πολλών φωτογραφιών σε μία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξαιτίας του polycarbonate υλικού το Nokia Lumia 720 ζυγίζει 128 γραμμάρια και έχει πάχος 9 χιλιοστά. Μαζί με τα 8GB αποθηκευτικού χώρου και την δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με κάρτες microSD, η μεσαία κατηγορία θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την μεγάλη οθόνη και τις νέες κάμερες.


[ Via ]