11 Ιανουαρίου 2013

Η εταιρεία Dacor παρουσίασε τον πρώτο ηλεκτρικό φούρνο με Android! (Video)

Το τελευταίο καιρό έχουμε δει άπειρες συσκευές με Android, το λειτουργικό σύστημα της Google έχει μπει παντού, σε τηλεοράσεις, smartphnes, tablets ακόμα και σε ψυγεία!

Φέτος στην CES είδαμε ακόμα μια οικιακή συσκευή με Android, πρόκειται για ένα φούρνο που έχει Android και έρχεται από την εταιρεία Dacor.

Ο φούρνος της εταιρείας έχει ένα ενσωματωμένο tablet με οθόνη αφής 7 ιντσών, 1GHZ επεξεργαστή, 512MB μνήμη RAM και τρέχει Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.

Μέσα από την οθόνη αφής της συσκευής ο χρήστης θα μπορεί να προγραμματίζει το χρόνο ψησίματος και τη θερμοκρασία ψησίματος και φυσικά να τρέξει όλες της συμβατές εφαρμογές που υπάρχουν στο Google Play.

Ο έξυπνος φούρνος της εταιρείας έχει μάλιστα και την δικιά της εφαρμογή στο Google Play που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει το φούρνο από απόσταση αλλά και να ενημερώνεται για το κύκλο ψησίματος ενώ σύντομα θα βγει και εφαρμογή για iOS.

Ο έξυπνος φούρνος της Dacor θα βγει φέτος το καλοκαίρι σε δυο εκδόσεις και όπως είναι φυσικό θα έχει τσουχτερή τιμή, η έκδοση με ένα φούρνο θα κοστίζει 4499 δολάρια και αυτή με τους δυο φούρνους θα κάνει 7499 δολάρια.



[ Via ]