11 Ιουλίου 2012

Το Halo 4 θα είναι συμβατό με το Microsoft Surface;

Μια είδηση "βόμβα" έρχεται να ταράξει την ηρεμία του καλοκαιριού, σύμφωνα λοιπόν με της πληροφορίες που υπάρχουν το Surface tablet που παρουσίασε πριν λίγες μέρες η Microsoft θα μπορεί να παίξει το Halo 4.

Συγκεκριμένα ο Don Mattrick που είναι ένα από τα μεγάλα "κεφάλια" της Microsoft σε μια συνέντευξη του στο VentureBeat δήλωσε ότι το νέο Halo θα παίζει στο Microsoft Surface χωρίς όμως να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Όπως ήταν φυσικό μετά από αυτή τη δήλωση οι φήμες οργιάζουν με τους περισσότερους να λένε ότι ο Mattrick αναφερόταν στην εφαρμογή  Xbox SmartGlass που θα δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες του iOS, Android, Windows Phone και Windows 8 να έχουν πρόσβαση στο Xbox 360 και κάποιους άλλους να λένε ότι το Surface θα παίζει κανονικά τη πλήρη έκδοση του Halo 4.

Το Halo 4 είναι ένα παιχνίδι σταθμός για το Xbox και γενικά για τις κονσόλες και αν τελικά κυκλοφορήσει για τη νέα ταμπλέτα της Microsoft με Windows RT/8 θα είναι ένα πολύ μεγάλο θέλγητρο για τους απανταχού gamers για να αγοράσουν το Surface.

[ Via ]