20 Νοεμβρίου 2013

Samsung Galaxy S4: Παγώνει η αναβάθμιση σε Android 4.3 στις ΗΠΑ!

Προσωρινή παύση στην κυκλοφορία του πακέτου ενημέρωσης σε Android 4.3 Jelly Bean για το Samsung Galaxy S4 σε συσκευές στις ΗΠΑ, αφού, μετά την AT&T, σειρά έχει η US Cellular, η οποία επιβεβαίωσε ότι διακόπτεται το πρόγραμμα αναβάθμισης για το συγκεκριμένο μοντέλο, με εκπρόσωπο της εταιρίας να κάνει γνωστό πως η εντολή δόθηκε από την ίδια τη Samsung και πως οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την επίλυση του θέματος.

Έτσι, αναλύοντας και τα όσα είχε δηλώσει εξαρχής η AT&T σχετικά με την αναστολή της ενημέρωσης, για άλλη μία φορά γίνεται φανερό ότι δεν αναφέρονται συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους η ενημερωμένη έκδοση σταματά την διάθεσή της. Εκπρόσωπος της AT&T, μετά από ερώτηση γύρω από το εάν υπάρχει πραγματικά κάποια ένδειξη σφάλματος ή άλλα προβλήματα, ανέφερε ότι απλώς γίνεται μια διερεύνηση ορισμένων ζητημάτων, τόσο από πλευράς Samsung όσο και από την ίδια την AT&T.

Την περασμένη εβδομάδα, η ενημέρωση Android 4.3 για το Galaxy S4 του δικτύου AT&T ξεκίνησε κανονικά την κυκλοφορία της, φέρνοντας τη δυνατότητα υποστήριξης του Galaxy Gear, ενώ προστίθεται και το σύστημα ασφαλείας KNOX. Όμως, μόλις χθες, όλα άλλαξαν, και άγνωστο παραμένει το εάν και οι Sprint και Verizon θα αναγκαστούν να προστεθούν μεταξύ των παρόχων που θα διακόψουν και αυτοί το πρόγραμμα αναβάθμισης.

Πάντως, οι αναφορές όσων χρηστών έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους έπειτα από την εγκατάσταση της έκδοσης 4.3, αφορούσαν κυρίως ζητήματα που προέκυψαν με τη συνδεσιμότητα τους σε δίκτυα Wi-Fi.

Φυσικά, οι παραπάνω εξελίξεις έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά την ευρύτερη διακοπή αναβάθμισης του Galaxy S3 σε Android 4.3 Jelly Bean.

[ Via ]