15 Οκτωβρίου 2013

Apple: Ανακοίνωσε επίσημα event για τα επόμενα iPads

Μετά από ένα μήνα περίπου, η Apple ετοιμάζεται να διοργανώσει τη δεύτερη της παρουσίαση για το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου.

Όπως γνωρίζουμε ήδη με βάση τις αρκετές φήμες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες, η πέμπτη γενιά του iPad θα υιοθετεί το σχεδιασμό του iPad mini με πιθανή παρουσία αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, το Touch ID το οποίο είδαμε για πρώτη φορά το iPhone 5s.

Το iPad mini με οθόνη 7.9 ιντσών αναμένεται να δεχθεί και αυτό μια αρκετά σοβαρή αναβάθμιση στην οποία θα ξεχωρίζει η retina ανάλυση της οθόνης κάτι που αποτελεί τη νούμερο ένα απαίτηση των χρηστών της συσκευής. Με βάση τις πληροφορίες της ιστοσελίδας AllThingsD, η Apple θα ενσωματώσει και στα δύο μοντέλα το A7 soc, το οποίο υπάρχει ήδη στο iPhone 5s χαρίζοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Στην ίδια παρουσίαση περιμένουμε να ανακοινωθεί και επίσημα η διάθεση του OS X 10.9 Mavericks το οποίο φέρνει πιο κοντά τις δύο πλατφόρμες της εταιρείας, το iOS και το OS X. Ακόμη θεωρείται σίγουρη η παρουσίαση της νέας σειράς MacBook Pro αλλά και του εντελώς ανασχεδιασμένου Mac Pro το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 8.00μμ με την Apple να αναφέρει στην πρόσκληση ότι «έχουμε αρκετά θέματα να καλύψουμε».

[ Via ]