12 Φεβρουαρίου 2013

Έρχονται νέοι ισχυρότεροι Mac Pro;

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Mac4ever, η εταιρία France Systemes ένας από τους κυριότερους επίσημους αντιπροσώπους της Apple στην Γαλλία (AASP), τους πληροφόρησε πως την άνοιξη του 2013 θα κυκλοφορήσουν νέοι Mac Pro.

Χαρακτηριστικά η France Systemes επιβεβαιώνει μέσω Newsletter τα νέα που κυκλοφόρησαν για την τύχη των Mac Pro στην Ευρώπη, εξηγώντας στους πελάτες της πως θα γίνουν δεχτές όλες οι CTO παραγγελίες που θα τοποθετηθούν μέχρι και 18 Φεβρουαρίου.

 Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει οι παραγγελίες να έχουν διεκπεραιωθεί πριν από την 1η Μαρτίου όπου μπαίνει σε ισχύ στην Ευρώπη η τροπολογία 1 της δεύτερης έκδοσης του κανονισμού IEC 60950-1, βάση της οποίας τα τωρινά μοντέλα Mac Pro δεν πληρούν τα νέα ευρωπαϊκά στάνταρ και κατά συνέπεια απαγορεύεται να πωλούνται πλέον σε αυτήν.

Η ιστοσελίδα Mac4ever υποστηρίζει πως ο γαλλικός AASP τους επιβεβαίωσε ότι την άνοιξη του 2013 θα κυκλοφορήσουν νέοι Mac Pro, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν από την μαμά εταιρία. Να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες αυτές δεν επεξηγούν αν πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση των Mac Pro, κάτι το οποίο έχει να γίνει από το 2010 ή απλά για μια τροποποίηση του υπάρχοντος μοντέλου ώστε να πληροί τα ευρωπαϊκά στάνταρ.

[ Via ]