21 Σεπτεμβρίου 2012

Προσκυνήστε το υπέρτατο arcade machine! ( Video)

Αν είστε από την γενιά των 80's τότε σίγουρα θα σας αρέσει η επόμενη είδηση αφού το όνειρο όλων μας εκείνης της γενιάς όταν ήμασταν παιδιά έγινε πραγματικότητα.

Μιλάμε φυσικά για τα αγαπημένα μας arcades που τότε σπαταλούσαμε όλο μας το χαρτζιλίκι, επιτέλους λοιπόν φτιάχτηκε το υπέρτατο arcade που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

Το όνομα αυτού HyperSpin Ultimate Arcade Machine, πρόκειται για ένα arcade που παίζει τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα.

Το HyperSpin Ultimate Arcade Machine παίζει όλα τα παιχνίδια από arcades που βγήκαν μετά το 1970 αλλά και όλα τα παιχνίδια από τις παιχνιδοκονσόλες από SNES και Sega Megadrive έως τα σημερινά PS3 και Xbox 360.

Το υπέρτατο αυτό arcade έχει δυο οθόνες μια οθόνη 55” 3D LED για να παίζεις τα παιχνίδια και μια LCD 38" στην οποία φαίνεται το παιχνίδι που παίζεις από μια κονσόλα είναι.

Τα καλά του όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού το HyperSpin Ultimate Arcade Machine έχει όλα τα περιφερειακά που θα χρειαστείς όπως trackpad και πιστόλι ενώ υποστηρίζει multiplayer με 4 παίκτες.

Η τιμή του και η διαθεσιμότητα του δεν είναι γνωστή αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι και πολύ φθηνό.

Δείτε το video που ακολουθεί και θαυμάστε το  HyperSpin Ultimate Arcade Machine: