13 Μαρτίου 2012

Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia Sola (Video)

Πριν λίγες μέρες στη MWC στη Βαρκελώνη η Sony μας παρουσίασε τα Χπεριά P και Xperia U, από ότι όμως φαίνεται η εταιρεία είχε και άλλα να μας δείξει και έτσι σήμερα ανακοίνωσε το νέο Xperia Sola που μέχρι τώρα ξέραμε από τις φήμες που κυκλοφορούσαν με το όνομα  Xperia Pepper.

Το νέο smartphone της εταιρείας έχει οθόνη Reality Display με ανάλυση 854?480 pixels και διαγώνιο στις 3,7 ίντσες, έχει Dual Core επεξεργαστή NovaThor U8500 στο 1GHz, μνήμη RAM στα 512MB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB που επεκτείνετε μέχρι τα 32GB μέσω καρτών microSD.

Η κάμερα του είναι Xperia Sola είναι 5MP και τραβάει video 720p ενώ ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του είναι ότι όταν περιηγήστε στο διαδίκτυο μέσω του browser μπορείτε περνώντας το δάκτυλο σας πάνω από την οθόνη χωρίς να την αγγίξετε και αυτό θα επισημάνει όλα τα ενεργά links που υπάρχουν στη σελίδα.

Τέλος έρχεται με μπαταρία 1320 mAh, δυνατότητα σύνδεσης μέσω NFC και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread το οποίο όμως θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Το Xperia Sola αναμένεται κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους με τιμή που ακόμα δεν είναι γνωστη.

Δείτε το video:



[ Via ]