29 Μαρτίου 2012

Και άλλο πρόβλημα στο νέο iPad!

Από ότι φαίνεται το νέο iPad έχει και άλλο πρόβλημα εκτός αυτό της υπερθέρμανσης, όσοι λοιπόν έχουν πιάσει στα χέρια τους το νέο iPad αναφέρουν ότι το News stand είναι αργό στο διάβασμα περιοδικών.

Το νέο iPad έχει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το iPad 2, η μεγαλύτερη του ανάλυση έχει ως αποτέλεσμα ένα μικρο lag της τάξεως των 3 δευτερολέπτων όταν χρειάζεται να φορτώσει τη σελίδα κάποιού περιοδικού ενώ το iPad 2 θέλει ένα δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με αυτά που λέγονται το πρόβλημα οφείλεται στο νέο A5X chip της εταιρείας αφού η CPU είναι χρονισμένη στο 1GHz και η νέα τετραπύρινη GPU δεν βοηθάει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση.

Από ότι φαίνεται μάλλον η Apple έκανε λάθος στην επιλογή chip στο νέο iPad αφού με τόσο μεγάλη ανάλυση στην οθόνη θα έπρεπε είτε να έχει περισσότερους πυρήνες η CPU είτε να τρέχει σε μεγαλύτερη ταχύτητα.

Τα προβλήματα όμως με το νέο iPad δεν τελειώνουν εδώ αφού σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία το tablet της Apple διαφημίζεται ως 4G ενώ σε καμία από αυτές τις χώρες δεν υπάρχει τέτοιο δίκτυο για να το υποστηρίξει.

Λέτε το νέο iPad να έχει το ίδιο επεισοδιακό λανσάρισμα με το iPhone 4.

[ Via ]