6 Μαρτίου 2012

Στις 15 Μαρτίου έρχεται το παγωτό στο Galaxy S II

Πέρασαν αρκετές εβδομάδες από τότε που ακούσαμε ότι το Galaxy S II θα δεχτεί την ενημέρωση σε Android ICS και πλέον ήρθε η ώρα για να δοθεί ένα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την αναμονή.

Παρά το γεγονός ότι η Samsung νωρίτερα μας ανέφερε ότι το S II, μαζί με μερικές άλλες συσκευές θα λάβουν το σχετικό update κάποια στιγμή εντός του μήνα Μαρτίου, δεν θέλησε να μας δώσει μια ακριβής ημερομηνία διάθεσης αυτού.

Τώρα όμως, ένα καινούργιο δημοσίευμα στην σελίδα του Ισραηλινού Facebook που διατηρεί η Samsung, αναφέρεται ότι το ICS update θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 15 του Μάρτη, περίπου σε μια εβδομάδα. Εδώ είναι και το μεταφρασμένο κείμενο από την σελίδα του Facebook: «Υποσχεθήκαμε ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Θα περιμένετε υπομονετικά μέχρι τις 15 Μαρτίου για να γίνει διαθέσιμο το νέο update για όλες τις συσκευές που έχουν πουληθεί».

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, να σας επισημάνουμε ότι ενδεχομένως η ενημέρωση στις 15 Μαρτίου να είναι διαθέσιμη για μερικές συσκευές Galaxy S II που υπάρχουν στην αγορά του Ισραήλ, οπότε σταδιακά θα λαμβάνεται και εσείς την σχετική ειδοποίηση, ίσως και μερικές μέρες αργότερα από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Επομένως, αυτό που απομένει είναι να το ανακοινώσει επίσημα και η Κορεάτικη εταιρία, κάνοντας τους fans της ακόμη πιο χαρούμενους.

[ Via ]