23 Ιανουαρίου 2012

Ακόμα πιο επιθετική η τέταρτη διαφήμιση της Samsung κατά της Apple (Video)

Από ότι φαίνεται η Samsung όχι μόνο δεν σταματάει τις επιθετικές διαφημίσεις κατά της Apple αλλά συνεχίζει με ακόμα πιο "αγριεμένες" διαθέσεις να δημιουργεί νέες διαφημίσεις κατά του iPhone.

Η Samsung λοιπόν ετοίμασε και τέταρτη διαφήμιση που  "κοροϊδεύει" τα fanboys της Apple για τη συμπεριφορά τους να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ένα προϊόν που σύμφωνα με τη διαφήμιση δεν είναι τόσο καινοτόμο όσο νομίζουν.

Αυτή τη φορα η διαφήμιση στοχεύει τη ψηφιακή βοηθό του iPhone 4S Siri που η Apple έχει προώθηση σαν ένα από τα νέα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του iPhone 4S μέσα λοιπόν στη διαφήμιση φαίνεται ένας κάτοχος Samsung Galaxy S II να χρησιμοποιεί τις φωνητικές εντολές που του παρέχει δωρεάν η Google και ενα fanboy της Apple να λεει απογοητευμένο "We just got Samsung-ed".

Εκτός όμως από το τρόπο που "καυτηριάζει" η Samsung τη συμπεριφορά των fanboys ένα άλλο σημαντικό γεγονός στη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι ότι θα προβληθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Super Bowl.

Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός έχει τεράστιες θεαματικότητες στις ΗΠΑ και πολλές φορές διάφορες εταιρείες "σφάζονται" για να προβάλουν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου αγώνα αφού εξασφαλίζουν πολύ μεγάλο κοινό στο οποίο θα προβάλουν τη διαφήμιση τους.

Παρακάτω ακολουθεί το video δείτε το:



[ Via ]