2 Ιουνίου 2011

Forza Motorsport 4 : Έρχεται με υποστηρίξει Kinect (Βιντεο)



Ένας από τους πιο δυνατούς τιτλους του Xbox και ένα από τα αναμφισβήτητα top racing games είναι το Forza Motorsport , ένα παιχνίδι που έχει εκατομμύρια υποστηρικτές ανά τον κόσμο και εδώ και καιρό ξέρουμε τον ερχομό τις τετάρτης εκδόσεις του παιχνιδιού .

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα νέα χαρακτηριστικά του νέου τίτλου όπως πολύ μεγαλύτερες πίστες , νέα αυτοκίνητα και μια εμπειρία παιχνιδιού που είναι άκρος ρεαλιστική , ένα όμως από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά είναι η υποστηρίξει του νέου περιφερειακού της Microsoft του Kinect .

Μέσα από ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα βλέπουμε πως ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το παιχνίδι μέσα από το Kinect , μέσα στο βίντεο φαίνεται ότι  ο χρήστης κουνώντας το κεφάλι του αλλάζει την οπτική γωνιά μέσα στο παιχνίδι όπως γίνετε και στην πραγματικότητα όταν καποιος οδηγός κοιτάζει δεξιά ή αριστερά .

Περισσότερα στοιχεία για την εξέλιξη του τίτλου δεν έχουμε αλλά το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα μικρο teaser ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση των όσων θα δούμε στην έκθεση E3 οπού η Microsoft θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες .

Δείτε το βίντεο :



[ Via ]