27 Ιανουαρίου 2011

Σας παρουσιάζουμε το PlayStation Suite



Η Sony Computer Entertainment παρουσιάζει το PlayStation Suite και ανοίγει τον κόσμο του PlayStation στις φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν Android.



Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) παρουσίασε το PlayStation®Suite (PS Suite), που προσφέρει την εμπειρία του PlayStation στις φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν Android*.

Χάρη σε αυτή την εντελώς νέα πρωτοβουλία, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του PlayStation σε ένα ανοιχτό λειτουργικό σύστημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του PlayStation.

Στην αγορά των φορητών συσκευών που εξελίσσεται και διαφοροποιείται με φρενήρεις ρυθμούς, ο αριθμός των χρηστών που απολαμβάνουν παιχνίδια καθημερινά σε διάφορες συσκευές, μεταξύ των οποίων και τα κινητά τηλέφωνα, τα smart phone και οι υπολογιστές tablet PC, αυξήθηκε σημαντικά. Προσφέροντας περιεχόμενο ποιότητας PlayStation σε αυτή την αγορά που αναπτύσσεται με μεγάλες ταχύτητες, η SCE όχι μόνον θα προσφέρει την εμπειρία του PlayStation σε περισσότερους χρήστες σε όλον τον κόσμο, αλλά και θα δώσει στα στούντιο ανάπτυξης και τους εκδότες παιχνιδιών τη δυνατότητα να επεκτείνουν περισσότερο τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες σε αυτές τις συσκευές.

Παρέχοντας την εμπειρία PlayStation σε φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν Android, η SCE θα αρχίσει ένα πρόγραμμα αδειοδότησης PlayStation®Certified για τους κατασκευαστές εξοπλισμού. Μέσω αυτού του προγράμματος, η SCE θα προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ανάπτυξης και της αδειοδότησης χρήσης του λογοτύπου, προκειμένου να διασφαλιστεί η διάθεση της εμπειρίας PlayStation σε διάφορες συσκευές.

Στο μέτωπο του λογισμικού, η SCE σχεδιάζει τη διάθεση περιεχομένου PS Suite μέσα στο 2011, αρχίζοντας από πρωτότυπα παιχνίδια PlayStation** (κλασικά παιχνίδια PS one®) που θα επιτρέψουν στους χρήστες να απολαύσουν ποιότητα παιχνιδιού PlayStation στις φορητές συσκευές τους με Android.

Η SCE σχεδιάζει επίσης να επιτρέψει τη χρήση του PlayStation Store απευθείας στις φορητές συσκευές με Android, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν λήψη περιεχομένου σε ένα εύχρηστο περιβάλλον. Επιπλέον, η SCE θα παρέχει ένα νέο περιβάλλον ανάπτυξης παιχνιδιών, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει νέο, ελκυστικό περιεχόμενο για το PS Suite. Έτσι, περισσότεροι προγραμματιστές και εκδότες θα έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες αναφορικά με διάφορες φορητές συσκευές.

Το νέο περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί για PS Suite μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς (κωδική ονομασία: NGP), που η SCE ανακοίνωσε συγχρόνως. Οι χρήστες που δεν δοκίμασαν ποτέ την εμπειρία του περιεχομένου PlayStation μπορούν να πάρουν τώρα μια γεύση μέσω του PS Suite και, στη συνέχεια, μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας, με το μοναδικό τρόπο που προσφέρει το NGP.

Ρίξτε μια ματιά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις eu.playstation.com και PlayStation.Blog στην τοποθεσία blog.eu.playstation.com για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με αυτή τη συναρπαστική νέα υπηρεσία.

* Απαιτείται Android 2.3 ή μεταγενέστερο.

** Τίτλος λογισμικού PS one για κονσόλα παιχνιδιού. Οι τίτλοι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πηγη : Playstation