30 Μαΐου 2011

Πρώτα στοιχεία και βίντεο για το Asus Padfone



Η Asus παρουσίασε και επίσημα τη νέα της συσκευή Padfone η οποία θα συνδυάζει κινητό τηλέφωνο και ταμπλέτα και το Engadget μας έδωσε μια πρώτη γεύση της συσκευής αλλά και κάποια πρώτα στοιχεία μέσα από μια ρεπλίκα .

Το Padfone λοιπόν θα αποτελείτε από ένα tablet με οθόνη που θα έχει διαγώνιο 10.1 ιντσών και μέσα του θα ενσωματώνει ένα smartphone που θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών με μια μικρή πιθανότητα οι τελικές διαστάσεις να διαφέρουν λίγο .

Στο θεμα του λειτουργικού η εταιρεία είναι ανάμεσα σε δυο εκδόσεις του λειτουργικού Android στο Honeycomb και στο Ice Cream Sandwich , η συσκευή θα είναι διαθέσιμη τα Χριστούγεννα και δεν έχουμε άλλες πληροφορίες μέχρι τώρα .

Έως ότου να υπαρχουν νέα στοιχεία για το Padfone δείτε τα βίντεο από την παρουσίαση που έκανε η Asus αλλά και κάποια promo που έκανε η εταιρεία για την συσκευή  .

[UPDATE]

Η ανάλυση της οθόνης για το tablet θα είναι 1280 x 800 pixels ενώ το κινητό τηλέφωνο θα έχει οθόνη οθόνη 4.3 ιντσών με ανάλυση 800×480 pixels και θα διαθέτει κάμερα 5MP , η συσκευή θα έχει επισης  διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 , μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο 16GB .









[ Via ]