9 Απριλίου 2011

Η AMD θέλει να προσλάβει προγραμματιστές για την υποστηρίξει Android στα προϊόντα της ;;;



Από ότι φαίνεται μετά την Nvidia και η AMD δείχνει να ενδιαφέρεται για την δημιουργία μιας πλατφόρμας για το λειτουργικό Android , έτσι σύμφωνα με φήμες η εταιρεία ενδιαφέρετε να προσλάβει προγραμματιστές έτσι ώστε να φτιάξει ένα chipset για διάφορους κατασκευαστές που θα μπορούν να φτιάξουν laptops και tablets που θα υποστηρίζουν το Android .

Η MSI θα αρχίσει την παραγωγή tablets που βασίζονται στην πλατφόρμα Brazos της AMD, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την Acer. Η χρήση του Brazos στα tablets της MSI δείχνει την αύξηση της αγοράς tablets έναντι των PC.

Η πλατφόρμα Brazos έχει το πρώτο τσιπ Fusion για συστήματα χαμηλής ισχύος και ενσωματώνει την τεχνολογία Bobcat στον σχεδιασμό του πυρήνα το οποίο είναι ενσωματωμένο σε δύο επεξεργαστές που είναι γνωστή ως Zacate και Ontario .

Έτσι η ΑΜD βλέποντας την μεγάλη ζήτηση για tablets ίσος θελήσει να ακολούθηση την στρατηγική της Apple και να στηρίξει τα tablets με πλατφόρμες που θα τρέχουν ένα λογισμικό φτιαγμένο ειδικά για tablets και σε αυτήν την περίπτωση το Android φαίνεται ιδανικό .
[ Via ]