29 Μαρτίου 2011

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του WWDC 2011: Έρχεται το iPhone 5;



Πριν από λίγα λεπτά η Apple ανακοίνωσε μέσα από ένα δελτίο τύπου τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το φετινό Worldwide Developers Conference (WWDC). Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 6 έως 10 Ιουνίου στο San Francisco.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το WWDC είναι το συνέδριο της Apple όπου η εταιρεία ανακοινώνει νέες εκδόσεις του iOS, παρουσιάζεται η δημιουργία διάφορων applications και εμφανίζονται τα νέα iPhone. Σύμφωνα με την αφίσα και το δελτίο τύπου που βγήκε στη δημοσιότητα, φέτος θα δούμε “το μέλλον του iOS και του Mac OS” καθώς και θα παρακολουθήσουμε περισσότερες από 100 τεχνικές συνεδρίες από τους μηχανικούς της Apple. Στο χώρο του συνεδρίου θα βρίσκονται 1000 μηχανικοί της εταιρείας που θα βοηθούν τους developers που θα παρεβρεθούν στην ανάπτυξη των apps τους για τα iPhone/Mac.

Την προηγούμενη χρονιά στο ίδιο συνέδριο, η Apple ανακοίνωσε το iPhone 4. Έτσι και φέτος, φαίνεται πολύ πιθανό να δούμε την παρουσίαση του διαδόχου του smartphone της Apple, του iPhone 5, για το οποίο τόσα έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του WWDC 2011,  εδώ.

[ Via ]