9 Φεβρουαρίου 2011

To iControlPad κάνει το iPhone και άλλα smartphones παιχνιδομηχανές


Με την πρόσφατη είδηση ότι εννέα από τα κορυφαίες 10 όλων των εποχών καλύτερες πωλήσεις στο App Store είναι κυκλοφορίες παιχνιδιών, μπορείτε να αισθανθείτε  το ρόλο που παίζουν τα παιχνίδια στο κόσμο της Apple. Είναι η ώρα, η Gadget Labs να βγάλει στις αγορές το iControlPad της, το  οποίο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2008.

Το iControlPad είναι ένα Bluetooth dock  για το κινητό το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να μιμείται ένα σύγχρονο gamepad. Υπάρχουν τέσσερα κουμπιά μπροστά, δύο πλάγια  προς τα πίσω κουμπιά, κουμπιά Start/Select  ένα πληκτρολόγιο κατεύθυνσης και δύο μοχλοί που προσφέρουν αναλογικό έλεγχο. Υπάρχει επίσης μια 1500mAh εσωτερική μπαταρία που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης του τηλεφώνου σας μέσω USB, ενώ παίζει.
Η Gadget Labs ανακοίνωσε αρχικά η iControlPad ως ένα iPhone / iPod Touch προϊόν, παρόλο που η εταιρεία έχει επεκτείνει το φάσμα των υποστηριζόμενων συσκευών στο χρονικό διάστημα από τότε. Όλες οι γενιές των συσκευών της Apple υποστηρίζονται, καθώς και το LG Optimus S, LG Ally, Blackberry Touch, HTC Dream, η T-Mobile G1 και Era G1. 
Το Backflip της Motorola και το Intercept  της Samsung επίσης αναφέρονται, αν και μπορεί να απαιτούν μια έξτρα  προσαρμογή. Ορισμένα μοντέλα του iPod Touch, επίσης, απαιτούν επιπλέον υλικό για να προσαρμοστούν. Το χειριστήριο έρχεται με πολλές διαφορετικές βάσεις, κάθε μία προσαρμοσμένη σε ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο ή τηλέφωνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σελίδα του κατασκευαστή  χαρακτηρίζει ρητά  το iPhone ως ειδική περίπτωση:
Οι χρήστες του iPhone θα πρέπει  να κάνουν  jailbreak το κινητό τους παρόλα αυτά  το iControlPad λειτουργεί σε απλό  iPhone με τη λειτουργία του πληκτρολογίου.Αν τοjailbreaking είναι κάτι που σας τρομάζει – και πραγματικά δεν θα πρέπει – αυτό δεν θα μπορούσε να είναι μια αγορά για εσάς.
Βγαίνει σε 2 εκδόσεις μία των 74.99 δολαρίων και μία των 59.99. Μπορείτε να τα παραγγείλετε τώρα στη σελίδα των προϊόντων της εταιρείας, αν και οι παραγγελίες δεν θα ξεκινήσουν την αποστολή του iControlPad πριν  τις 16 Φεβρουαρίου θα βγει στην αγορά.