11 Φεβρουαρίου 2014

Windows Phone 8.1: Αυτά θα είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει

Με την πρώτη παρουσίαση των Windows Phone 8.1 να αναμένεται για τον ερχόμενη Απρίλιο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Build, και την εμπορική διάθεση συσκευών που θα είναι εξοπλισμένες με αυτά για τον επόμενο Ιούνιο, η Microsoft έδωσε σήμερα στους developers τα σχετικά SDK εργαλεία της συγκεκριμένης έκδοσης.

Μετά από αυτό, οι πληροφορίες άρχισαν να διαρρέουν στο διαδίκτυο και στο Reddit, γύρω από τις αλλαγές, τις προσθήκες και τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει η εταιρεία στο mobile λειτουργικό της και τη συγκεκριμένη έκδοση.

Οι developers που έχουν στη διάθεση τους τα SDK, διαπιστώνουν τα πρώτα σημάδια της ενοποίησης των Windows Phone και των Windows RT, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και η ίδια η Microsoft στο παρελθόν.

Έτσι, οι προγραμματιστές θα μπορούν να αναπτύξουν εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν τον ίδιο κώδικα και θα φιλοξενούνται από τα Windows Store και Windows Phone Store, τη στιγμή που η εταιρεία θα χρησιμοποιεί πλέον το format .appx των Windows 8 και για τις Windows Phone εφαρμογές.

Το υπόλοιπο άρθρο θα το βρείτε στο myphone