6 Φεβρουαρίου 2014

Νέες πληροφορίες για το επίσημο game του Mundial (Video)

Λίγοι μόνο μήνες απομένουν για την έναρξη του εικοστού παγκοσμίου κυπέλλου, μουντιάλ, όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε.

Η ανυπομονησία και ενθουσιασμός των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων μεγαλώνει όλο και περισσότερο όσο πλησιάζει η 12η Ιουνίου και έτσι η EA, γνωρίζοντας αυτό, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι που θα συνοδέψει για άλλη μια φορά τη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Σε μήνυμά της στο Twitter, λοιπόν, βλέπουμε μια πρώτη εικόνα, διαφήμισης ουσιαστικά, του παιχνδιού, ενώ όπως φαίνεται αυτό προορίζεται για τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και συγκεκριμένα τα PS3 και Xbox 360. To EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil θα είναι "stand alone" κυκλοφορία (δεν θα απαιτεί το FIFA 14) και θα διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις, όπως Response Dribbling, Pinpoint Passing 100 νέα animations, 203 εθνικές ομάδες, 7469 παίκτες, 19 προπονητές, 21 στάδια και 12 στάδια της Βραζιλίας.

Τέλος, θα υπάρχει το Road to the FIFA World Cup mode, όπου θα μπορούμε να παίξουμε τα προκριματικά και το Road to Rio de Janeiro mode είναι το online tournament.

To EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Απριλίου για τα PS3 και Xbox 360.

[ Via ]