3 Σεπτεμβρίου 2013

Warcraft : Ξεκινάνε οι προετοιμασίες για την ταινία!

Μετά από χρόνια φημολογιών και αναμονής, φαίνεται πως τελικά η μεταφορά τού Warcraft στη μεγάλη οθόνη μπήκε στην τελική ευθεία, με τα γυρίσματα της ταινίας να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Ιάνουριο του 2014.

Η ταινία θα γυριστεί από την εταιρεία Legendary Studios η οποία ετοιμάζεται για τα πρώτα πλάνα στο Βανκούβερ του Καναδά στις 13 Ιανουαρίου 2014, και στόχο να βρίσκεται στους κινηματογράφους το 2015.

Εκτός από την εταιρεία παραγωγής, μέχρι στιγμής είναι γνωστοί ο σκηνοθέτης της ταινίας, Duncan Jones και ο σεναριογράφος, Charles Leavitt, αλλά ακόμη κανείς πρωταγωνιστής.

Παρά το γεγονός ότι οι αναφορές κάνουν λόγο για την ταινία World of Warcraft, στην πραγματικότητα πρόκειται για μία κινηματογραφική απόδοση του Warcraft Universe.

Από τη Blizzard δήλωσαν πως ένας από τους λόγους που άργησε τόσο πολύ να προχωρήσει η παραγωγή, είναι πως ήθελαν να κάνουν κάτι πρωτότυπο και φρέσκο και όχι να μεταφέρουν απλώς ένα σενάριο από το δημοφιλές παιχνίδι.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, εικάζεται πως στην ταινία θα παρουσιαστεί μία νέα περιοχή τού Warcraft Universe και θα προετοιμαστεί το έδαφος για την επόμενη έκδοση του game που θα βασίζεται σε αυτή τη νέα περιοχή.

[ Via ]