4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΠΙ: Ζητάει τακτικά ασφαλιστικά μέτρα εναντίων όλων τον ελληνικών παρόχων!

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστούν τελικά τα τακτικά ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΠΙ εναντίον όλων των τηλεπικοινωνιακών ελληνικών εταιρειών, με αίτημα το μπλοκάρισμα ιστοσελίδων που παρέχουν την δυνατότητα κατεβάσματος υλικού που προστατεύεται από την πνευματική ιδιοκτησία.

Συγκεκριμένα η ΑΕΠΙ στρέφεται εναντίον των ΟΤΕ, Wind, Vodafone, Cyta, Forthnet, hellas online, On Telecoms και Vivodi και αίτημα της είναι να μπλοκαριστεί η πρόσβαση στις εξής ιστοσελίδες: www.greek-team.cc, www.p2planet.net, www.greek.to, www.tsibato.info, www.greekdll.eu, www.greek-best.com, www.kat.ph, www.isohunt.com, www.1337x.org, www.h33t.com καθώς και στο www.activeloads.com και ασφαλώς το thepiratebay.

 Πρόκειται για την κοινή συζήτηση επι διαφορετικών αιτήσεων λήψης ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΠΙ κατά των παρόχων και μία εκ των οποίων είχε συζητηθεί τον περασμένο Μάιο για την έκδοση προσωρινής διαταγής.

Η αίτηση εκείνη είχε απορριφθεί (δηλαδή οι πάροχοι δικαιώθηκαν) και πλέον η υπόθεση έχει περάσει σε επίπεδο ασφαλιστικών μέτρων.

Το υπόλοιπο άρθρο θα το βρείτε στο adslgr