11 Ιουνίου 2013

Sony PS4: Όσα θέλεις να μάθεις για την χθεσινή παρουσίαση!

Η Sony αποκάλυψε ορισμένες νέες λεπτομέρειες για το PlayStation 4, το οποίο θα λανσαριστεί αυτά τα Χριστούγεννα, στην τιμή των €399.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κονσόλα θα είναι region-free, ενώ η υπηρεσία cloud gaming θα κάνει την εμφάνισή της πρώτα στην Αμερική το 2014.

Η εν λόγω υπηρεσία, που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Gaikai, θα έρθει πρώτα στα PlayStation 4/ PlayStation 3 και αργότερα στο PS Vita. Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η Instant Game Collection θα διατεθεί παράλληλα με το λανσάρισμα του PlayStation 4 στην αγορά.

 Ακόμα, επιβεβαιώθηκε πως το PlayStation 4 θα περίεχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, ο οποίος θα μπορεί να αντικατασταθεί, όπως του PlayStation 3. Κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει, εκτός από την κονσόλα PlayStation 4, ένα ασύρματο χειριστήριο DualShock 4, ένα USB καλώδιο για να συνδέουμε το DualShock 4 στο PlayStation 4, ένα HDMI καλώδιο και ένα headset.

Η Playstation Eye Camera θα έρχεται ξεχωριστά και θα κοστίζει $59, όπως και το κάθε επιπλέον χειριστήριο. Τέλος, ανακοινώθηκε πως τα Worldwide Studios της Sony έχουν υπό ανάπτυξη πάνω από 30 αποκλειστικά παιχνίδια για το PlayStation 4, 20 εκ των οποίων θα έρθουν μέσα στο πρώτο έτος κυκλοφορίας του συστήματος.

Παγκοσμίως, αναπτύσσονται πάνω από 140 τίτλοι για την επερχόμενη κονσόλα, με τους 100 από αυτούς να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στους πρώτους 12 μήνες.

[ Via ]