18 Ιουνίου 2013

'Τρομακτικός' PS4 τίτλος θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus

Για να τραβήξουν κόσμο στο Playstation Plus network ενόψει κυκλοφορίας playstation 4 η Sony ανακοίνωσε ότι έχει διασφαλίσει κάποια συμβόλαια με αρκετούς indie game developers ώστε να διαθέσουν τα παιχνίδια τους δωρεάν για ένα μήνα μέσα στο network.

Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι το κατά τα άλλα εντυπωσιακό 'Outlast'. Ένα spooky survival horror game. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν ο παίχτης εξερευνά ένα άσυλο στο οποία η κατάσταση έχει 'ξεφύγει' χωρίς να τον εντοπίσουν φρικαλέα τέρατα που βριχώντα συνεχώς O Philippe Morin, cofounder της Red Barrels studio & co-creator of Outlast, είπε πως η Sony ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την παρουσίαση του στο PAX East που η εταιρία τον κάλεσε για να βρούνε ένα τρόπο να το διαθέσουν στο Playstation 4 όσο και στο PC.

Το παιχνίδι αρχικά προοριζόταν για PC. Το PlayStation Plus είναι η πινελιά της Sony και να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο ήδη υπάρχων PlayStation Network.

Παρόλο που οι περισσότερες υπηρεσίες δεμένες με την Sony είναι δωρεάν το PlayStation Plus προσφέρει δωρεάν downloads και εκπτώσεις της τάξεως των $50/ανα year subscription. Για περισσότερα δείτε το παρακάτω video:



Kudos to kn13