5 Ιουνίου 2013

Νέες πληροφορίες για το iOS 7 λίγες μέρες πριν την WWDC!

Με τη Worldwide Developer Conference (WWDC) της Apple να απέχει μόλις μια εβδομάδα από την πραγματικότητα, οι προετοιμασίες για αυτήν είναι πυρετώδεις.

Μέσα σε αυτές, συμπεριλαμβάνεται και η επίσημη εφαρμογή της εκδήλωσης, η οποία είναι διαθέσιμη πλέον για iOS συσκευές.

Παράλληλα με τις προετοιμασίες όμως, έχουμε και μερικές ενδιαφέρουσες «αποκαλύψεις». Αρχικά, ας δούμε την εφαρμογή. Μέσω αυτής, developers και φανατικοί της Apple θα μπορούν να δουν βίντεο από τα διάφορα sessions μέσω του iPhone ή του iPad τους, να πλοηγηθούν γύρω από το Moscone West που φιλοξενεί την εκδήλωση, να αποθηκεύσουν τα στοιχεία εισόδου τους στο Passbook και άλλα πολλά.

Αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση και για όποιον δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Σαν Φρανσίσκο και να παρακολουθήσει την εκδήλωση από κοντά, αλλά κι ένα «εργαλείο» για όσους βρεθούν εκεί και θέλουν να έχουν απόλυτη ενημέρωση για όλα, χωρίς να χάσουν κάτι. Η εφαρμογή μπορεί να βρεθεί στο App Store για iPhone και iPad δωρεάν.


 Μέσα από τις παραπάνω εικόνες ωστόσο, παρατηρούμε πως τα εικονίδια επιλογών στο κάτω μέρος της οθόνης διαφέρουν σημαντικά από τα γνωστά σε μας εικονίδια του iOS. Επιπλέον, το όλο γραφικό περιβάλλον φαίνεται πιο «επίπεδο» και καθαρό, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει ως τώρα σε καμία έκδοση του. Πιθανό είναι λοιπόν να είναι αυτή η εμφάνιση του iOS 7, δίνοντας έτσι μια αρκετά διαφορετική απεικόνιση στο λειτουργικό της Apple.

 Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να παρουσιάσει εξαιρετικό ενδιαφέρον, μιας κι εκεί πιθανό είναι να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το iOS, το οποίο ίσως και να έχουμε δει ήδη μέσω της παραπάνω επίσημης διαρροής. Στην WWDC πάντως, πέρα από αυτό, αναμένεται να δούμε τα πάντα γύρω από το Mac OS X, αλλά και τα ανανεωμένα MacBook Air και MacBook Pro.

Υπομονή ως τότε λοιπόν!

[ Via ]