15 Απριλίου 2013

Και η Microsoft ετοιμάζει smartwatch;

Άλλη μια εταιρεία φαίνεται πως ασχολείται τον τελευταίο καιρό με την ανάπτυξη του δικού της smartwatch, μετά τις Apple, Google και Samsung (με την τελευταία να δείχνει πως βρίσκεται πιο κοντά στην κυκλοφορία ενός τέτοιου προϊόντος μέσα στους επόμενους μήνες).

Πρόκειται φυσικά για τη Microsoft, καθώς, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, η γνωστή εταιρεία βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε συζητήσεις με προμηθευτές από την Ασία για την αγορά των υποσυστημάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία από το Redmond ετοιμάζεται να αγοράσει οθόνες 1,5 ίντσας για χρήση στο δικό της smartwatch αφής.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη προσπάθεια της επί του συγκεκριμένου χώρου, μιας και πριν από λίγα χρόνια είχε παρουσιάσει ένα παρόμοιο προϊόν στο οποίο έκαναν την εμφάνιση τους τίτλοι ειδήσεων, σκορ από αθλητικά γεγονότα και άμεσα μηνύματα.

Η εταιρεία σταμάτησε την πώληση του το 2008 λόγω της χαμηλής ζήτησης που υπήρξε για αυτό. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν όντως η Microsoft θα προχωρήσει στην κατασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος, με στελέχη της να αρνούνται επί του παρόντος να σχολιάσουν τις προαναφερθείσες πληροφορίες.

[ Via ]