8 Απριλίου 2013

Διέρρευσε η φωτογραφία του επόμενου IPhone;

Το GSMArena έχει λάβει (από ανώνυμο χρήστη) μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες όπου υποτίθεται πως απεικονίζεται ένα πρωτότυπο σχέδιο του επόμενου μοντέλου iPhone της Apple.

Αν και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν έχουν πολύ καλή ποιότητα και έχουν τραβηχθεί σε συνθήκες όπου ο φωτισμός δεν ήταν επαρκής, αποκαλύπτουν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, με την προσοχή αρκετών να εστιάζει στην οθόνη αφής που απλώνεται από την μία άκρη της συσκευής έως την άλλη και φυσικά την απουσία του home button.

Προ λίγων ημερών είχε κυκλοφορήσει ένα σκίτσο που αφορούσε μία πατέντα της εταιρείας από το Cupertino και προς έκπληξη όλων το νέο iPhone μοιάζει τόσο πολύ εμφανισιακά με το σχέδιο εκείνο που συνόδευε το έγγραφο της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις αμφισβητήσεων για την εγκυρότητα αυτών των εικόνων, οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί.

 Ανεξάρτητα από όλα αυτά, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο σχεδιασμός αυτού του τύπου με μια κυρτή πρόσοψη και πλάτη είναι κάτι που δεν χαρακτηρίζει τα προϊόντα - δημιουργίες της Apple και ξεφεύγει από την φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία τείνει να υιοθετεί περισσότερο τετραγωνισμένα σχέδια, τα οποία επιτρέπουν να γίνεται πλήρης χρήση του χώρου στο πλαίσιο του smartphone και να κατασκευάζονται πιο συμπαγής συσκευές.

 Μην ξεχνάτε πως κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει για την αυθεντικότητά των φωτογραφιών, οπότε τίποτα δεν θεωρείται ως δεδομένο προς στιγμήν.

[ Via ]