19 Φεβρουαρίου 2013

Μάθετε τα πάντα για το HTC One! (Video)

Το HTC One γίνετε πλέον και επίσημο αφού πριν λίγο η εταιρεία έκανε την επίσημη παρουσίαση της νέας της ναυαρχίδας.

Το HTC One έχει Quad Core επεξεργαστή της σειράς Snapdragon Krait από την QualComm που τρέχει στα 1.7GHz, μαζί έρχεται η κάρτα γραφικών Adreno 320 και μνήμη RAM 2GB τεχνολογίας LPDDR3.

Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες με ανάλυση Full HD κάτι που σημαίνει ότι θα αποδίδει τον εκπληκτικό αριθμό των 469 πρι!

Εκτός όμως οπό όλα αυτά μεγάλη έμφαση πρέπει να δοθεί και στην κάμερα του HTC One αφού μπορεί να είναι μόνο 4MP αλλά έχει τεχνολογία Ultrapixels που δεν συγκρίνεται με τις συμβατικές κάμερες που έχουμε δει μέχρι τώρα ενώ θα έχει και οπίσθια κάμερα με ανάλυση Full HD στα 30 fps.

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο νέο μοντέλο της εταιρείας είναι ο ήχος αφού το HTC Oneι θα έχει δυο ηχεία που θα συνδυάζουν τις τεχνολογίες BoomSound και Beats Audio προσφέροντας έτσι στον χρήστη εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Τέλος η συσκευή θα έχει μη αποσπώμενη μπαταριά στα 2300 mAh, θα τρέχει λειτουργικό σύστημα Android και συγκεκριμένα την έκδοση 4.1.2 αλλά όπως είπε η εταιρεία η αναβάθμιση σε 4.2.2 είναι ήδη στα σκαριά.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα μαύρο και άσημη μέσα στον Μάρτιο σε πάνω από 185 παρόχους αλλά μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει.