23 Φεβρουαρίου 2013

Με δυνατότητες 4K και υποστήριξη offline gaming το PS4!

Μπορεί να είδαμε ή μάλλον να μάθαμε επίσημα για την ύπαρξη του PS4 αλλά η Sony μας άφησε  πάρα πολλές απορίες σχετικά με φήμες που ακουγόντουσαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις δυνατότητες της κονσόλας.

Πρώτη και καλύτερη φήμη είναι αυτή που έλεγε ότι το PS4 θα χρειάζεται σύνδεση στο internet για να παίξει κάποιος, αυτό όμως δεν ισχύει αφού υπεύθυνος της εταιρείας είπε ότι η κονσόλα θα λειτουργεί και offline.

Δεύτερη πολύ δημοφιλής φήμη ήταν ότι το PS4 δεν θα υποστηρίζει μεταχειρισμένα παιχνίδια κάτι το οποίο διαψεύστηκε από την Sony, ακόμα όμως μια φήμη που ήταν πολύ διαδεδομένη ήταν ότι το PS4 θα υποστηρίζει ανάλυση 4Κ αυτό είναι αληθές ως ένα σημείο.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το PS4 θα υποστηρίζει ναι μεν ανάλυση 4K αλλά αυτή θα είναι για την προβολή video και φωτογραφιών, όσο αφορά τα παιχνίδια η ανάλυση που θα υποστηρίζει το PS4 θα είναι τα 1080p.

Τέλος μάθαμε ότι το PS4 θα υποστηρίζει 3D όπως έκανε και το PS3 αλλά δεν είναι στα σχέδια της Sony να προωθήσει την συγκεκριμένη δυνατότητα της νέας της κονσόλας όπως έκανε τον τελευταίο καιρό με το PS3.