2 Ιανουαρίου 2013

Ποδαρικό στο 2013 με bug για το iPhone!

Η Apple από ότι φαίνεται έχει μια «παράδοση» στα πρωτοχρονιάτικα bugs, όπως του ξυπνητηριού πριν ένα χρόνο, αφού φέτος η λειτουργία «Μην Ενοχλείτε» (Do Not Disturb) που είδαμε κατά την παρουσίαση του iOS 6 φαίνεται πως παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα σημαντικό bug.

Μετά την αλλαγή του έτους και την είσοδο του 2013 σταμάτησε να λειτουργεί όπως πρέπει, με κλήσεις και μηνύματα να μην γίνονται κανονικά αποδεκτά μετά τη λήξη του χρονικού ορίου που θα ορίσει ο χρήστης.

Έτσι λοιπόν, από χθες τα μεσάνυχτα δεν υπάρχει ομαλή λειτουργία, αφού ο προγραμματισμός της λειτουργίας έπαψε να λειτουργεί. Για παράδειγμα εάν ο χρήστης επιλέξει η λειτουργία να είναι ενεργή από της 10 το βράδυ μέχρι της 08:00 το πρωί, για κάποιο λόγο δεν απενεργοποιείται από μόνη της όπως θα έπρεπε (στις 08:00 το πρωί) αλλά συνεχίζει «το έργο της».

Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν χαθεί εκατομμύρια κλήσεις και μηνύματα από χθες, με τους κατόχους iPhone να αναρωτιούνται (μάλλον) γιατί τους ξέχασαν οι φίλοι τους... Ο μόνος τρόπος επίλυσης του ζητήματος είναι η ενημέρωση λογισμικού από την Apple, όταν αυτή διατεθεί στο κοινό. Ως τότε, έχετε το νου σας για τυχόν... ευτράπελα!

[ Via ]