26 Οκτωβρίου 2012

Πρώτες φωτογραφίες από το Samsung Nexus 10!

Μόλις χθες πήραμε μια πρώτη ιδέα από το Nexus 10 μέσα από μια διαρροή του οδηγού γρήγορης εκκίνησης της συσκευής, σήμερα επιτέλους έχουμε τις πρώτες πραγματικές εικόνες του tablet.

Παρά το γεγονός ότι οι άκρες της συσκευής που βλέπουμε είναι λίγο διαφορετικές δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το Nexus 10, έχει το ίδιο ζευγάρι ηχείων και την ίδια οπίσθια όψη με το λογότυπο της Samsung.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής έχουν δοθεί από την ίδια πηγή που διέρρευσε τις φωτογραφίες αλλά και από τα benchmarks που διέρρευσαν είναι πραγματικά εξαιρετικά.

Είχαμε ακούσει για μια πληροφορία που έλεγε ότι θα έχει οθόνη υπέρ-υψηλής ανάλυσης η οποία από ότι φαίνεται επιβεβαιώνεται και θα είναι 2500x1600 pixels.


Το Nexus 10 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα βασίζεται στο νέο SoC Exynos 5 που θα έχει ένα διπύρηνο επεξεργαστή βασισμένο στην αρχιτεκτονική ARM Cortex A15 το οποίο θα προσφέρει εξαιρετική επεξεργαστική ισχύ και γραφική υποστήριξη σε συνδυασμό με τη κάρτα γραφικών Mali-T604 και θα εκμεταλλεύονται πλήρως την ανάλυση της οθόνης.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνουν μνήμη RAM 2GB, οπίσθια κάμερα 5MP και υποστήριξη NFC.

Το Nexus 10 θα κυκλοφορήσει πιθανότατα με λειτουργικό σύστημα Android 4.2 αλλά υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και με Android 4.1 Jelly Bean.

[ Via ]