22 Ιουλίου 2011

Έρχεται το casual gaming στο Google+

Το Google+ καθημερινά αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα έτσι η Google σχεδιάζει σε λίγο να προσθέσει και παιχνίδια στο κοινωνικό της δίκτυο, με άλλα λόγια ο Mark Zuckerberg θα πρέπει τα βράδια να βλέπει εφιάλτες αφού ένα από τα ατού τις  επιτυχίας του Facebook είναι τα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές η Google είναι αποφασισμένοι να μπει στο casual gaming για τα καλά και μάλιστα φήμες λένε ότι έχει προτείνει στους  κατασκευαστές των παιχνιδιών μικρότερη προμήθεια από αυτή που παίρνει το Facebook και είναι το 30%.

Εκτός όμως από αυτό τα παιχνίδια του Google+ δεν θα βρίσκονται στους servers των κατασκευαστών αλλά θα βρίσκονται στους servers της Google κάτι που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές θα επικεντρώνονται μόνο στην ανάπτυξη των παιχνιδιών.

Η Google τη περασμένη χρόνια επένδυσε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στη γνωστή εταιρεία casual gaming Zynga, η εταιρεία έχει βγάλει παιχνίδια όπως το  FarmVille και το Mafia Wars που παίζονται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, όλα λοιπόν δείχνουν ότι το Facebook βρήκε το δάσκαλο του...

[ Via ]