15 Ιουνίου 2011

Το Wii U θα είναι 50% πιο ισχυρό από το PS3 !

Από την επίσημη παρουσίαση του Wii U από την Nintendo και μετά όλοι συζητάγαμε για την πραγματική δύναμη της νέας κονσόλας, η ίδια εταιρεία τόνιζε συνέχεια ότι η νέα κονσόλα θα είναι HD και θα υποστηρίζει παιχνίδια που προορίζονται για hardcore gamers.

Αν και στην αρχή εντυπωσιαστήκαμε από τα βίντεο με τους τίτλους που θα έρθουν για το Wii U αμέσως μετά ήρθε η ψυχρολουσία αφού ακούστηκε ότι τα gameplay βίντεο που είδαμε ήταν από το Xbox 360 και το PS3 και όχι από το Wii U.

Τώρα νέες πληροφορίες έρχονται στο φως και λένε ότι η νέα κονσόλα της Nintendo θα έχει ισχύς έως και 50% περισσότερη από το PS3, αυτό βέβαια αν είναι αλήθεια είναι άκρος εντυπωσιακό αφού η κονσόλα της Sony έχει τεράστια επεξεργαστική ισχύ που ακόμα δεν έχουμε δει στο 100% .

Συνήθως η κατασκευαστές υπερβάλουν όταν πρόκειται για της δυνατότητες μιας εκ των συσκευών τους αλλά στην περίπτωση του Wii U ίσος και να ισχύει αφού το PS3 κλείνει αισίως 5 χρόνια ζωής και είναι φυσικό να θεωρείτε " ξεπερασμένη " τεχνολογία, βέβαια την αλήθεια θα την δούμε στην πράξη όταν με το καλό κυκλοφορήσει το Wii U .

[ Via ]