26 Ιουνίου 2011

Ο GeoHot δουλεύει για το Facebook ;;;

Οι καιροί αλλάζουν και αυτοί που κάποτε ήταν "υπέρμαχοι" των αδύναμων και πολεμούσαν ενάντια των μεγάλων εταιριών για το καλό των απλών χρηστών γίνονται συνεργάτες μεγάλων εταιριών, σύμφωνα λοιπόν με φήμες ο γνωστός σε όλους μας GeoHot εργάζεται πλέον για το Facebook !

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται ο άνθρωπος που "χάκαρε" το iPhone και το PS3 δουλεύει τώρα για το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στο κόσμο, οι φήμες ότι ο GeoHot δουλεύει για το Facebook ξεκίνησαν από το χάκερ Joshua Hill που είναι γνωστός ως p0isixNinja.

Ο p0isixNinja δήλωσε ότι ο GeoHot αρνήθηκε να κάνει μια online μονομαχία για το "σπάσιμο" του iPad 2 με την δικαιολογία οτι δεν θέλει να τραβάει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητάς μετά την διαμάχη του με την Sony.

Εκτός όμως από τα λεγόμενα του p0isixNinja και ο Gabe Rivera ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας techme.com είπε ότι είδε στο status του GeoHot στο Facebook μια δήλωση που έλεγε ότι το Facebook είναι ένα ωραίο μέρος για να δουλεύεις.

Το παραπάνω σχόλιο έγινε από τον GeoHot στις 17 Ιουνίου αλλά σύμφωνα με φήμες ο γνωστός χάκερ δουλεύει για το Facebook από τον Μάιο, αν όλα αυτά ισχύουν τότε θα είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα μας προκαλέσει αλγεινή εντύπωση ...

[ Via ]