20 Δεκεμβρίου 2013

Vivo Xplay 3S: Το πρώτο phablet με οθόνη 2K Quad HD είναι εδώ! (Video)

Παρουσιάστηκε και επίσημα σε σχετική εκδήλωση το Vivo Xplay 3S το πρώτο phablet στο κόσμο με οθόνη που υποστηρίζει ανάλυση 2K!

Το Vivo Xplay 3S ανεβάζει το πήχη ακόμα ψηλότερα αφού έχει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 2K Quad HD (1440x2560 pixels) που προσφέρει την εκπληκτική πυκνότητα 490 ppi αφήνοντας πίσω με διαφορά όσα smartphones και phablets που είχαμε δει έως σήμερα.

Στην καρδία αυτού του κτήνους χτυπάει ένας Quad Core Krait 400 που τρέχει στα  2.36 GHz που συνεργάζεται μαζί με μια Adreno 330 GPU χρονισμένη στα 578 ΜΗz.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Vivo Xplay 3S τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του Android με ονομασία Funtouch OS, έχει μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 32GB και έχει αισθητήρα για την αναγνώριση αποτυπωμάτων του χρήστη.

Το Vivo Xplay 3S έχει κάμερα 13MP με διάφραγμα f/1,8 που τραβάει video Full HD, μεγάλη σημασία έχει δώσει η εταιρεία στο ήχο έτσι τα ηχεία του phablets μπορούν να αναπαράγουν ήχο με ποιότητα DTS ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνονται ακουστικά με υψηλή απόδοση ήχου.

Το Vivo Xplay 3Sείναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Κίνα ενώ η τιμή του χωρίς συμβόλαιο είναι αρκετά προσιτή για αυτά που προσφέρει αφού κοστίζει 580 δολάρια.