6 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν streaming σε φορητές συσκευές ετοιμάζει το Spotify!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η γνωστή streaming υπηρεσία Spotify αναμένεται να προσφέρει σύντομα στους χρήστες mobile συσκευών τη δυνατότητα δωρεάν ακρόασης streaming μουσικής. Επί του παρόντος, το Spotify προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα μόνο μέσω του Spotify Premium, το οποίο είναι διαθέσιμο έναντι 6,99 ευρώ τον μήνα.

Αν και οι χρήστες μπορούν να ακούσουν και σήμερα δωρεάν streaming μουσική, μόνο όμως μέσω του υπολογιστή τους, το νέο πλάνο για mobile συσκευές θα δίνει παρόμοιες δυνατότητες, μέσω της προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων. Και λέμε «παρόμοιες» γιατί η μουσική δεν θα είναι on-demand, με δυνατότητα δηλαδή επιλογής συγκεκριμένων μουσικών κομματιών, αλλά σαν «ραδιόφωνο».

Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί να ακούσει κάποια συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια on-demand, με τα υπόλοιπα να λαμβάνουν τη μορφή ραδιοφώνου, ανάλογα με τις επιλογές και τα γούστα του. Σε κάθε περίπτωσή, το νέο αυτό πλάνο, εφόσον αποτελέσει τελικά πραγματικότητα, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως σε εκδήλωση που έχει προγραμματίσει το Spotify για τις 11 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζουμε πως το Spotify έφτασε πριν από μερικές εβδομάδες και στην Ελλάδα, ενώ προσφέρεται μέσω ειδικών εκπτώσεων και προσφορών και από την Cosmote. Φυσικά, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη μας με τον Yann Thebault, Managing Director του Spotify για τη Ν. Ευρώπη.

Θα σας ενδιέφερε ένα δωρεάν streaming ραδιόφωνο από το Spotify για χρήση από το smartphone σας;

[ Via ]