4 Νοεμβρίου 2013

Steve Wozniak: Μακάρι η Apple είχε συνεργασία με την Google και την Samsung!

Ο συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αν ήταν ακόμη στο Cupertino δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαζόταν με έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της όπως είναι η Google .

Ο Steve Wozniak δήλωσε στο BBC ότι η Apple θα ήταν πιο ισχυρή αν είχε μια καλή επαγγελματική σχέση με τη Google , η Apple θα ήταν σε θέση να βελτιώσει τις υπηρεσίες όπως η Siri εξαιτίας των μηχανών αναζήτησης της Google αλλά και για την ανάπτυξη νέων πιο φορητών τεχνολογιών όπως smartwatches και επαυξημένης πραγματικότητας γυαλιά.

Και έκλεισε λέγοντας "Εύχομαι στον Θεό η Apple και η Google να είναι συνεργάτες στο μέλλον".

Ο συνιδρυτής της Apple όμως δεν έμεινε μόνο στην Google αλλά αναφέρθηκε και στην Samsung, o Steve Wozniak είπε ότι πολλά χαρακτηριστικά που έχουν οι συσκευές της Samsung θα ήταν ωραίο να υπήρχαν και στο iPhone ενώ μίλησε και για τον πόλεμο των δυο εταιρειών λέγοντας ότι αν η Apple και η Samsung συνεργάζονταν και αντάλλαζαν τεχνογνωσία τότε και οι δυο εταιρείες θα γινόντουσαν καλύτερες και θα έκαναν μεγαλύτερες καινοτομίες.

Δυστυχώς για εμάς τους αυτά που λέει ο Steve Wozniak είναι αδύνατον να συμβούν και αφορούν ένα ουτοπικό κόσμο όπου οι εταιρείες θα ενδιαφερόντουσαν για την εξέλιξη της τεχνολογίας για το κοινό καλό και όχι για το κέρδος τους.