13 Νοεμβρίου 2013

Sony: Ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα της για την αναβάθμιση συσκευών σε Android 4.4

To νέο Android 4.4 KitKat έχει κυκλοφορήσει λίγες μέρες τώρα και η Sony θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδια της για το πότε οι συσκευές της θα το υποστηρίζουν.

Το νέο λειτουργικό λοιπόν θα κυκλοφορήσει σύντομα για τα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z1, Xperia Z Ultra και Xperia Tablet Z. Το πότε βέβαια θα διαφέρει ανάλογα με την χώρα αλλά και την συσκευή. Ας ελπίσουμε το KitKat πάντως να φτάσει και στην χώρα μας σχετικά νωρίς.

Τώρα μια παρατήρηση είναι ότι Android 4.4 θα λάβουν οι κορυφαίες συσκευές της εταιρείας κάτι που σίγουρα ανησυχεί όσους ήδη έχουν κάποιο mid-range κινητό της Sony ή όποιους θέλουν κάτι πιο προσιτό οικονομικά. Το νέο λειτουργικό έχει απαιτήσεις μόλις 512MB σε μνήμη RAM οπότε πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές συσκευές σε λίγο καιρό.

Όσων αφορά το άκρως επιτυχημένο Jelly Bean 4.3, πολλές συσκευές όπως οι Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia SP, Xperia Z Ultra, Xperia Z1, το Xperia Tablet Z αλλά και παλαιότερες συσκευές όπως οι Xperia T, Xperia TX και Xperia V θα αναβαθμιστούν σύντομα με αυτό και σίγουρα αυτό θα φέρει τις συσκευές ένα βήμα πιο κοντά στο KitKat.

[ Via ]