6 Νοεμβρίου 2013

HTC: Ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το Q3

H HTC ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της στοιχεία για το τρίτο τρίμηνο του έτους και επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να μην τα έχει πάει πολύ καλά αυτό το διάστημα.

Μεγάλες λοιπόν οι απώλειες του κατασκευαστή από την Ταϊβάν καθώς ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο CEO της HTC, Peter Chou πάντως δεν στάθηκε σε αυτά τα νούμερα αλλά έδωσε έμφαση στο μεγάλο άνοιγμα της εταιρείας στην αγορά γι αυτό το διάστημα, καθώς κυκλοφόρησαν πάρα πολλές συσκευές μεταξύ των οποίων το HTC One από την Verizon, τα HTC One Mini, One Max, Desires 601 και 300 αλλά και το Hello Kitty Butterfly S.

Το οικονομικό επιτελείο της εταιρείας συνέχισε με τις εκτιμήσεις του για το Q4 όπου από ότι φαίνεται θα υπάρχει μικρή ακόμα συμπίεση στα κέρδη της εταιρείας, με την ανάκαμψη να ακολουθεί από το 2014 και μετά όπου θα αρχίσει να αποφέρει καρπούς και η νέα καμπάνια μάρκετινγκ σε συνεργασία με τον Robert Downey Jr.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε την αντεπίθεση της HTC που σίγουρα θα είναι δυναμική. Είναι πιθανό να δούμε κάποιο νέο κορυφαίο smartphone μέσα στο 2014 που θα ανταγωνίζεται ευθέως τα μοντέλα της Samsung;

[ Via ]