5 Νοεμβρίου 2013

Νέο gaming mouse από την Razer

Η Razer συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των gaming περιφερειακών, προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον απαιτητικό χρήστη όσον αφορά την λειτουργικότητα, την εργονομία και την εμφάνιση.

Σε συνεργασία με την Counter Logic Gaming, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το νέο gaming mouse το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Counter Logic Gaming Razer DeathAdder.

Υπόσχεται να προσφέρει ακρίβεια, χάρη στον 6400 dpi optical sensor και άνεση που οφείλεται στις αυστηρές προδιαγραφές εργονομικού σχεδιασμού για τον οποίο είναι γνωστή η σειρά Razer DeathAdder. Το ποντίκι θα κυκλοφορήσει στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου ενώ πάνω του συναντούμε και το λογότυπο της ομάδας.

Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι έρχεται με πέντε ανεξαρτήτως προγραμματιζόμενα πλήκτρα τύπου Hyperesponse ενώ συνοδεύεται και από το λογισμικό Razer Synapse 2.0. Το βάρος υπολογίζεται στα 105 γραμμάρια και οι διαστάσεις του στα 127 mm (L) x 70 mm (W) x 44 mm (H). Θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του Razerzone.com και η τιμή του θα διαμορφωθεί στα 79.99 ευρώ περίπου.

[ Via ]